Få renoveret det gamle rum til din nye træningslokale

Ældre træningslokale
Få renoveret det gamle rum til din nye træningslokale
Henrik Andersen
-
09/06/2023
-

Står du med et rum, som du ikke rigtig bruger? Er det fordi det ikke er blevet renoveret og stadig er et levn fra flere årtier siden, eller har du bare ikke fundet ud af, hvad det skal bruges til?

Hvad så med at få lavet dit eget træningslokale derhjemme? Det er vigtigt at holde sig aktiv, og hvilket sted er mere praktisk at gøre det end derhjemme? Hvis du lige skal have renoveret lokalet først, er der dog lidt arbejde forude, før du kan begynde at bruge det.

Få fat i det rette udstyr

Afhængig af, hvor gammelt rummet er, kan der være tale om en større eller mindre renovering. Dog er det altid en god idé at få malet rummet, før du tager det i brug, og her bør anskaffe dig afdækningsplast, maling og pensler som minimum.

Måske vil du også gerne have et nyt gulv derinde eller have lavet loftet om, og så skal du have gang i en masse andet værktøj. Du bør derfor altid sætte dig ind i, hvad de forskellige projekter kræver, så du kan være dækket ind og være helt klar til arbejdet.

Find ud af, hvordan det skal se ud

Du kommer dog ikke langt med arbejdet, hvis du ikke på  forhånd har lagt en plan for, hvordan du vil have det endelige resultat til at se ud. Det omfatter blandt andet materialer, farver, og hvilke funktioner og møbler, der skal være i rummet.

Måske vil du have en ekstra dør lavet til et tilstødende rum – der er det en god idé også at tage det andet rum med i overvejelserne, så det endelige resultat kommer til at pænt ud begge steder.

Du kan eventuelt rådføre dig med andre om deres holdninger, eller hyre professionelle til opgaven, men det er ofte væsentligt dyrere.

Læg en plan for renoveringen

Før du begynder at svinge værktøjet, er det også en god idé at have en plan for, hvordan arbejdet skal forløbe. Hvilket projekter skal først laves?

Laver du loftet, før du fjerner gulvet, eller skal væggene først arbejdes på? Bør du male væggene, før gulvet slibes?

Mange af projekterne behøver ikke at blive udført i nogen bestemte rækkefølge, så det kommer oftest an på, hvad der passer bedst i dit skema – men der kan også komme nogle overraskelser under arbejdet, der gør, at du pludselig skal have lavet en bestemt ting, før du kan fortsætte med et, du var gået i gang med.

HVis dit træningslokale trænger til nyt udstyr, så kan du f.eks. finde boksepuder her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!